Mengde: 0.6L / 2 glass
Ingredienser:
- 2 ss tørkede soyabønner
- 1 bit ingefær (tilsvarene 1/2-1 teskje revet ingefær)
- 1 teskje gurkumeie
- 1/2 teskje kanel
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt (valgfritt(
- 1ss honning/lønnesirup
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt (valgfritt)
- Vann fylt opp til “HOT”-merket
Framgangsmåte
Legg alle ingrediensene i maskinen og start programmet “Hot (100°C)”. Om ønskelig kan soyabønnene bløtlegges på forhånd, men dette er ikke nødvendig.
Når programmet er ferdig vil maskinen pipe. Hell drikken gjennom silen for å oppnå en jevnere tekstur.
Server umiddelbart, eller oppbevar den i kjøleskapet i opptil 5 dager (tildekket). Melken vil skille seg over tid, så rist den før bruk.
Tips: Spar pulpen til bakverk eller tilsett i havregrøt og smoothie