Pekanmelk

Pekanmelk

 

Prep tid: 5 min 

Mengde: 0.6L / 2 glass


Ingredienser

  • 1 kopp rå eller nylig ristete pekannøtter
  • 1 til 2 spiseskjeer lønnesirup/honning
  • ½ teskje ren vaniljeekstrakt
  • En klype havsalt
  •  Fyll kaldt vann opp til "Cold"-merket i melq-maskinen

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene inn i maskinen og sett på programmet "Room temp". Smak, og tilsett ekstra lønnesirup hvis du vil ha søtere melk. Om ønskelig filtrer melken.
  2. Server umiddelbart eller oppbevar den i kjøleskapet, dekket, i opptil 5 dager. Melken vil skille seg over tid, så rist den før servering.
  3. Tips: Gjenbruk gjerne pulpen dersom du velger å filtrere. Denne kan brukes i brød, annet bakverk, til frokostblanding eller annet.
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.