Soyamelk

Soyamelk

Prep tid: 20 min 

Mengde: 0.6L / 2 glass

 

Ingredienser:

  • 2 ss tørkede soyabønner
  • 1 stk daddel/jujube (steinfri) eller 1ss honning/lønnesirup
  • Vann fylt opp til “HOT”-merket

 

Framgangsmåte

Legg alle ingrediensene i maskinen og start programmet “Hot (100°C)”. Om ønskelig kan soyabønnene bløtlegges på forhånd, men dette er ikke nødvendig.

Når programmet er ferdig vil maskinen pipe. Hell drikken gjennom silen for å oppnå en jevnere tekstur. 

Server umiddelbart hvis du foretrekker soyamelken rykende varm, eller oppbevar den i kjøleskapet i opptil 5 dager (tildekket). Melken vil skille seg over tid, så rist den før bruk.

Tips: Spar pulpen til bakverk eller tilsett i havregrøt og smoothie.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.